Sari la conținut

Despre noi

– consultații – investigații – tratamente – ochelari – lentile de contact – programări operații –

Cabinetul nostru are ca domeniu de activitate consultații și tratamente oftalmologice de înaltă performanța, îmbunătățirea și dezvoltarea serviciilor oferite pacienților cu probleme oftalmologice.

Vă așteptăm la noi la cabinet

Cabinetul furnizează servicii medicale de aproximativ 10 ani. Ne propunem dezvoltarea permanentă a serviciilor medicale în vederea atingerii unor standarde medicale la nivel european.

Motivul pentru care am deschis acest cabinet a fost dorința de a oferi pacienților o paletă largă de investigații și tratamente oftalmologice performante.

Oferim o gamă largă de servicii

Serviciile oferite

Consultații complete adulți și copii (autokeratorefractometrie, prescriere ochelari, biomicroscopia polului anterior și a fundului de ochi cu diferite lentile, oftalmoscopie, aplanotonometrie Goldmann, cover test, măsurarea deviației strabice, examenul motilității oculare, stereoscopie).

Pe lângă aceste servicii, care sunt incluse într-un consult oftalmologic, oferim următoarele servicii: biometrie și ecografie oculară (examinări necesare oricărui pacient care urmează sa fie operat pentru cataractă), pahimetrie, perimetrie computerizată, tomografie în coerență optică, gonioscopie – examinări obligatorii diagnosticării și monitorizării pacienților cu glaucom sau diferitelor afecțiuni ale retinei și nervului optic, monitorizarea pacienților cu retinopatie diabetică.

Cabinetul oferă și consult complet pentru prescrierea și adaptarea lentilelor de contact monofocale, multifocale, torice și terapeutice, tratamentele urgențelor oftalmologice, consult în vederea intervențiilor chirurgicale ale polului anterior (pterigion, cataracta, glaucom, patologia pleoapelor și conjunctivei, strabism).

Din punct de vedere al opticii medicale oferim o gamă largă de lentile performante monofocale, multifocale (degresive sau progresive), lentile speciale pentru cei care folosesc mult timp dispozitive electronice,ochelari de soare,rame din Branduri cunoscute.

Fiecare lentilă pentru ochelari este potrivită necesităților și ochilor dumneavoastră. Albe sau colorate, plastic sau sticlă – află mai multe despre lentilele noastre ce transformă vederea perfectă într-o senzație naturală.

Nu ezitați să ne contactați pentru a beneficia de gama noastră de servicii oftalmologice.

Vederea bună este esențială chiar și în desfășurarea celor mai simple activități. Noi vă oferim armonia perfectă între lentile, ramă și fizionomia dumneavoastră.